Waar bent u naar op zoek?

Klik hier voor de Frequently Asked Questions! Staat uw vraag er niet tussen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

FAQ

Heeft u hulp nodig tijdens het gebruik van SOLIDWORKS of andere SOLIDWORKS producten? Kijk dan op MySolidWorks!

Benieuwd naar de verbeteringen en innovaties in SOLIDWORKS? Neem dan een kijkje bij de nieuwe versies!

Systemen moeten aan eisen voldoen. Benieuwd naar aan welke systeemeisen uw systeem moet voldoen? 

Bent u op zoek naar meer kennis over SOLIDWORKS of andere SOLIDWORKS producten?

Telefoon

+31 (0)26 – 352 9533

Email

info@aceriworks.nl

Adres

Zijpendaalseweg 8

6814CK Arnhem

Contactformulier

Klik hier

ACERI|WORKS ondersteunende diensten

Het doel van ACERI|WORKS is het toekomstbestendig maken van uw maakbedrijf. Dat betekend dat u dagelijkst optimaal moet kunnen opereren. Daarom kunt u met meerdere ACERI|WORKS diensten dagelijks maximaal presteren en productief zijn.

Lokale technische support

Als Subscription Member heeft u volledig toegang tot live technische ondersteuning van onze SOLIDWORKS experts. Zij zullen u helpen met het maximaliseren van de waarde van uw investering door uw team te begeleiden voor maximale benutting van de software.

Software updates & ander middelen

Profiteer van alle aanvullende mogelijkheden door gebruik te maken van de nieuwste technologieën die bij elke upgrade van SOLIDWORKS softwarepakketten worden geleverd. Maak gebruik van de uitgebreide bibliotheken van onderdelen, assemblages en tekeningen die door de miljoenen gebruikers van SOLIDWORKS over de hele wereld zijn ontwikkeld.

Toegang tot online training & certificering

Subscription Service Members hebben toegang tot meer dan 600 on-demand trainingsvideo’s. Krijg antwoorden op specifieke vragen – om uw horizon te verbreden – met inzichten van talloze gebruikers binnen de SOLIDWORKS gemeenschap. Bijkomend voordeel: u kunt het allemaal volgens uw eigen schema doen, in uw eigen tempo én vanaf elk apparaat dat u maar wilt!