SOLIDWORKS en 3DEXPERIENCE

Oplossingen voor ondernemers en starters

ACERI SOLIDWORKS & Dassault Systèmes geven u alle hulpmiddelen om uw ideeën waar te kunnen maken. Maximaliseer uw slagingskansen en start hier uw ontwerpdromen.

 

Voor starters die voldoen aan de criteria om in aanmerking te komen, biedt het 3DEXPERIENCE® Works voor Startups programma gratis software, training en co-marketing middelen om u te helpen slagen.

Voordelen 3DEXPERIENCE WORKS of SOLIDWORKS

  • Beschikking over 12 maanden toegang tot 3DEXPERIENCE WORKS inclusief SOLIDWORKS voor CAD, Simulatie, Visualisatie en meer.

 

  • Toegang tot MySolidWorks.com waar alle resources voor snelle start beschikbaar zijn.

 

  • Co-marketing mogelijkheden zoals spreken op SOLIDWORKS evenementen en promotie in SOLIDWORKS campagnes en sociale netwerken

 

  • Ontwerpbegeleiding door SOLIDWORKS ingenieurs en technische managers

 

  • Honderden video’s,  White papers en artikelen met tips en trucs om uw product naar een hoger niveau te tillen.

Baser heeft dankbaar gebruik gemaakt van 3DEXPERIENCE en SOLIDWORKS oplossing voor startende ondernemers & startups.

Voorwaarden om in aanmerking te komen

– SOLIDWORKS sponsort beginnende hardware startups met minder dan $1MM aan financiering, minder dan $1MM aan levenslange inkomsten, en de verkoop van hun eigen fysieke product.

– Servicebedrijven of consultants zonder eigen fysieke product worden niet geaccepteerd voor SOLIDWORKS Startup program.

ACERI|WORKS ondersteunende diensten

Het doel van ACERI|WORKS is het toekomstbestendig maken van uw maakbedrijf. Dat betekend dat u dagelijkst optimaal moet kunnen opereren. Daarom kunt u met meerdere ACERI|WORKS diensten dagelijks maximaal presteren en productief zijn.

Lokale technische support

Als Subscription Member heeft u volledig toegang tot live technische ondersteuning van onze SOLIDWORKS experts. Zij zullen u helpen met het maximaliseren van de waarde van uw investering door uw team te begeleiden voor maximale benutting van de software.

Software updates & ander middelen

Profiteer van alle aanvullende mogelijkheden door gebruik te maken van de nieuwste technologieën die bij elke upgrade van SOLIDWORKS softwarepakketten worden geleverd. Maak gebruik van de uitgebreide bibliotheken van onderdelen, assemblages en tekeningen die door de miljoenen gebruikers van SOLIDWORKS over de hele wereld zijn ontwikkeld.

Toegang tot online training & certificering

Subscription Service Members hebben toegang tot meer dan 600 on-demand trainingsvideo’s. Krijg antwoorden op specifieke vragen – om uw horizon te verbreden – met inzichten van talloze gebruikers binnen de SOLIDWORKS gemeenschap. Bijkomend voordeel: u kunt het allemaal volgens uw eigen schema doen, in uw eigen tempo én vanaf elk apparaat dat u maar wilt!