SOLIDWORKS Professional

Verbeter productiviteit, standaardiseer uw proces en verbeter de samenwerking!

Productiefst 3D CAD Software

SOLIDWORKS Professional omvat tools zoals bibliotheken van standaard onderdelen en bevestigingsmiddelen, evenals geavanceerde functies om automatisch de productiekosten te berekenen, geïmporteerde geometrie om te zetten en te zoeken naar ontwerpfouten.

Het biedt u ook mogelijkheden voor het beheer van productgegevens om projectinformatie veilig op te slaan en al uw ontwerpwijzigingen bij te houden. En u kunt uw producten tijdens het hele ontwerpproces tot leven brengen met geïntegreerde visulatie. Kortom, SOLIDWORKS Professional stelt u in staat om uw complete ontwikkelingsproces te stroomlijnen.

Leer meer over SOLIDWORKS Professional

SOLIDWORKS Professional bouwt verder op SOLIDWORKS Standard en voegt extra functionaliteiten toe!

SOLIDWORKS CAD Bibliotheken

SOLIDWORKS CAD Bibliotheken bieden u toegang voor het eenvoudig openen, lokaliseren, downloaden, opslaan en delen van vooraf gebouwde standaard onderdelen in 3D en veelgebruikte CAD bestanden. 

SOLIDWORKS Costing 

SOLIDWORKS automatische kostenberekening tools zijn volledig geïntegreerd met 3D CAD, zodat u uw ontwerpen voortdurend kunt toetsen aan de kostendoelstellingen. U kunt de productiekosten tijdens het ontwepen eenvoudig in de gaten houden, waardoor kostbare herontwerpen productievertragingen worden vermeden. Fabrikanten kunnen SOLIDWORKS kostenberekening tools ook gebruiken om offerteprocessen te automatiseren. 

SOLIDWORKS Standards Controle

Stel ontwerp standaarden op en controleer tekeningen of modellen met SOLIDWORKS om uniformiteit in uw ontwerpen en documentatie te creëren. Gebruik SOLIDWORKS om ontwerp standaarden vast te stellen en controleer vervolgens de tekeningen of modellen aan de hand daarvan tijdens het ontwerp om te zorgen voor consistentie en volledige teken resultaten. 

SOLIDWORKS File Management

SOLIDWORKS PDM Standard biedt CAD-bestandsbeheer dat individuele gebruikers en kleine werkgroepen in staat stelt om projectgegevens te beheren, ontwerpherzieningen te controleren en de toegang tot bestanden te regelen. Dit versnelt het ontwerpproces en verhoogt productiviteit. 

SOLIDWORKS ECAD/MCAD integratie

Deel gegevens tussen elektrische CAD (ECAD) en mechanische CAD (MCAD) ontwerpen met behulp van Circuitwork™. Circuitworks stelt u in staat om elektrische ontwerpgegevens te delen, te vergelijken, bij te werken en te volgen, zodat gebruikers snel elektrisch-, mechanische-, integratie- en samenwerkingsproblemen kunnen oplossen. 

SOLIDWORKS Automated Tolerance Stack-up Analysis

De TolAnalyst Tolerantie Analyse tool controleert automatisch het effect van de toleranties op onderdelen en samenstellingen om een consistente pasvorm van de onderdelen te garanderen en om de tolerantiewaardes te controleren voordat een product in productie wordt genomen. De tolerantieanalyse kan opnieuw worden uitgevoerd als er een dimensionering of tolerantiewijziging wordt doorgevoerd, zodat u een geoptimaliseerd tolerantiewaarde kunt bereiken.

Waarom kiezen voor SOLIDWORKS?

Kostenoptimalisatie

Ontwerp voor kosten- en productieoptimalisatie door gebruik te maken van automatische productiekosten calculatietools en controle op de maakbaarheid.

Efficiënt tijd indelen

Maak gebruik van de uitgebreide bibliotheek met componenten en onderdelen, zodat u geen tijd hoeft te verspillen aan het modelleren van gewonde onderdelen zoals bouten, moeren, ringen en andere gangbare hardware-items.

Sneller en nauwkeuriger

Maak sneller en nauwkeuriger ontwerpen, inclusief 3D-modellen en 2D-tekeningen van complexe onderdelen en grote assemblages.

Slimme oplossingen

Genereer met een korte muisklik correcte stuklijsten (BOM’s) die nodig zijn voor prodcutie. Wijzigingen in 3D worden automatisch doorgegeven aan bestaande stuklijsten.

3D Experience

Met toegang tot de 3D Experience (het Cloud -gebaseerde platform) kunt u gemakkelijk uw CAD-data delen, met andere samenwerken en gebruikmaken van een groeiene suite van geïntegreerde tools om uw producten te ontwerpen, te producren en te beheren.

Effectief communiceren

Communiceer ideeën effectiever met behulp van tools om levensechte fotorealistische beelden en video’s van uw 3D modellen te creëren, te publiceren en te bekijken.

Automatisch converteren

Open en werk met de meeste soorten 3D-CAD bestanden met de mogelijkheid om deze te koppelen of te werken met het model in het oorspronkelijke CAD formaat. SOLIDWORKS maakt het ook mogelijk om modellen automatisch te converteren naar een SOLIDWORKS bestand.

Elimineren van fouten

Elimineer fouten en herbewerking voordat ontwerpen in productie worden genomen door gebruik te maken van automatische storingscontrole en virtuele testen van ontwerpen met geïntegreerde tools voor bewegings- en stressanalyse.

Efficiënt werken

Efficiënter werken met toepassing van specifieke gereedschappen voor gaten, bevestigingsmiddelen, plaatwerk, spuitgietmatrijzen, kunststof- en gegoten onderdelen, laswerk, oppervlaktes, maaswijkmodellen, reserve-engineering modellen, piping en elektrische leidingen.

ACERI|WORKS ondersteunende diensten

Het doel van ACERI|WORKS is het toekomstbestendig maken van uw maakbedrijf. Dat betekend dat u dagelijkst optimaal moet kunnen opereren. Daarom kunt u met meerdere ACERI|WORKS diensten dagelijks maximaal presteren en productief zijn.

Lokale technische support

Als Subscription Member heeft u volledig toegang tot live technische ondersteuning van onze SOLIDWORKS experts. Zij zullen u helpen met het maximaliseren van de waarde van uw investering door uw team te begeleiden voor maximale benutting van de software.

Software updates & ander middelen

Profiteer van alle aanvullende mogelijkheden door gebruik te maken van de nieuwste technologieën die bij elke upgrade van SOLIDWORKS softwarepakketten worden geleverd. Maak gebruik van de uitgebreide bibliotheken van onderdelen, assemblages en tekeningen die door de miljoenen gebruikers van SOLIDWORKS over de hele wereld zijn ontwikkeld.

Toegang tot online training & certificering

Subscription Service Members hebben toegang tot meer dan 600 on-demand trainingsvideo’s. Krijg antwoorden op specifieke vragen – om uw horizon te verbreden – met inzichten van talloze gebruikers binnen de SOLIDWORKS gemeenschap. Bijkomend voordeel: u kunt het allemaal volgens uw eigen schema doen, in uw eigen tempo én vanaf elk apparaat dat u maar wilt!

Vraag uw gratis proefversie aan