SOLIDWORKS Premium

Het krachtigste CAD-Systeem op de markt!

Productiefst 3D CAD Software

SOLIDWORKS Premium integreert naadloos krachtige ontwerptools – inclusief toonaangevende onderdelen, assemblage en tekenmogelijkheden met ingebouwde simulatie, rendering, animatie, productgegevensbeheer en kostenraming.

SOLIDWORKS Premium zal u helpen om sneller en eenvoudiger dan voorheen te werken, door gebruik te maken van innovatieve stadia van productontwikkeling om een productievere 3D ontwerpervaring te bereiken.

Leer meer over SOLIDWORKS Premium

SOLIDWORKS Premium bouwt verder op SOLIDWORKS Professional en voegt extra functionaliteiten toe!

SOLIDWORKS Pipes and Tubes Routes:

Gebruik de functionaliteiten in SOLIDWORKS Premium om ontwerpenen en documentatie van leidingen en buizen te vereenvoudigen voor een breed scala aan systemen en toepassingen, waaronder machines, Skid-systemen en leidingwerk voor procesinstallaties.

SOLIDWORKS Sterkte Analyse

Lineaire sterkte analyse met behulp van SOLIDWORKS Simulation kan een vast onderdeel van uw ontwerpproces zijn. Hierdoor wordt de noodzaak van kostbare prototypes verminderd, herbewerking en vertragingen geëlimineerd en tijd en ontwikkelingskosten bespaard. Lineaire sterkte analyse berekent de spanningen en vervormingen van de geometrie. SOLIDWORKS Simulation maakt gebruik van Finite Element Analysis (FEA) methoden om ontwerpcomponenten om te zetten in berekenbare massieve vorm, schil- of profiel-elementen en gebruikt lineaire sterkte analyse om het gedrag van onderdelen en assemblages te bepalen.

SOLIDWORKS Tijdgebonden Analyse

Evalueer hoe uw product zal presteren en bewegen gedurende de gehele operationele cyclus met behulp van SOLIDWORKS Simulatie. Visualiseer de werking van bewegende delen van uw product zoals in de echte wereld, meet de krachten en belastingen op uw ontwerp en gebruik de gegevens om motoren op de juiste maat te maken en het beste mechanisme te creëren om de prestaties, kwaliteit en veiligheid van het product te garanderen.

SOLIDWORKS Elektrische kabels- en draadbomen

SOLIDWORKS Premium bevat ontwerpgereedschappen die de route van buizen, pijpen of elektrische kabels voor samenstellingen bouwen. Door deze routing ontstaat een speciaal type sub-samenstelling dat een pad van buizen, pijpen of elektrische kabels tussen de componenten bouwt.

SOLIDWORKS Advanced Surface Flattening

Veel producten worden vervaardigd door het vormen van een plat materiaal, zoals plaatmateriaal, in complexe producten. SOLIDWORKS Advanced Surface functionaliteit biedt controle en flexibiliteit voor het uitslaan van deze complexe oppervlakken.

Waarom kiezen voor SOLIDWORKS?

Kostenoptimalisatie

Ontwerp voor kosten- en productieoptimalisatie door gebruik te maken van automatische productiekosten calculatietools en controle op de maakbaarheid.

Efficiënt tijd indelen

Maak gebruik van de uitgebreide bibliotheek met componenten en onderdelen, zodat u geen tijd hoeft te verspillen aan het modelleren van gewonde onderdelen zoals bouten, moeren, ringen en andere gangbare hardware-items.

Sneller en nauwkeuriger

Maak sneller en nauwkeuriger ontwerpen, inclusief 3D-modellen en 2D-tekeningen van complexe onderdelen en grote assemblages.

Slimme oplossingen

Genereer met een korte muisklik correcte stuklijsten (BOM’s) die nodig zijn voor prodcutie. Wijzigingen in 3D worden automatisch doorgegeven aan bestaande stuklijsten.

3D Experience

Met toegang tot de 3D Experience (het Cloud -gebaseerde platform) kunt u gemakkelijk uw CAD-data delen, met andere samenwerken en gebruikmaken van een groeiene suite van geïntegreerde tools om uw producten te ontwerpen, te producren en te beheren.

Effectief communiceren

Communiceer ideeën effectiever met behulp van tools om levensechte fotorealistische beelden en video’s van uw 3D modellen te creëren, te publiceren en te bekijken.

Automatisch converteren

Open en werk met de meeste soorten 3D-CAD bestanden met de mogelijkheid om deze te koppelen of te werken met het model in het oorspronkelijke CAD formaat. SOLIDWORKS maakt het ook mogelijk om modellen automatisch te converteren naar een SOLIDWORKS bestand.

Elimineren van fouten

Elimineer fouten en herbewerking voordat ontwerpen in productie worden genomen door gebruik te maken van automatische storingscontrole en virtuele testen van ontwerpen met geïntegreerde tools voor bewegings- en stressanalyse.

Efficiënt werken

Efficiënter werken met toepassing van specifieke gereedschappen voor gaten, bevestigingsmiddelen, plaatwerk, spuitgietmatrijzen, kunststof- en gegoten onderdelen, laswerk, oppervlaktes, maaswijkmodellen, reserve-engineering modellen, piping en elektrische leidingen.

ACERI|WORKS ondersteunende diensten

Het doel van ACERI WORKS is het toekomstbestendig maken van uw maakbedrijf en beter te renderen. Dat betekent dat u dagelijks optimaal moet kunnen opereren. Onze ACERI WORKS producten en diensten helpen u om dagelijks maximaal te presteren en productief te zijn.

Lokale technische support

Als Subscription Member heeft u volledig toegang tot live technische ondersteuning van onze SOLIDWORKS experts. Zij helpen u met het maximaliseren van de waarde van uw investering door uw team te begeleiden voor de optimale benutting van de software.

Software updates & ander middelen

Profiteer van aanvullende mogelijkheden door gebruik te maken van de nieuwste technologieën die bij elke upgrade van de SOLIDWORKS en 3DEXPERIENCE software worden geleverd. Maak gebruik van uitgebreide bibliotheken van onderdelen, assemblages en tekeningen die door miljoenen gebruikers van SOLIDWORKS over de hele wereld zijn ontwikkeld.

Toegang tot online training & certificering

Subscription Service Members hebben toegang tot meer dan 600 on-demand trainingsvideo’s. Krijg antwoorden op specifieke vragen – om uw horizon te verbreden – met inzichten van talloze gebruikers binnen de SOLIDWORKS gemeenschap. Bijkomend voordeel: u kunt het allemaal volgens uw eigen schema doen, in uw eigen tempo én vanaf elk apparaat dat u maar wilt!

Vraag uw gratis proefversie aan