SOLIDWORKS 3D CAD

Versnel uw ontwerpproces met SOLIDWORKS. Al meer dan 5 miljoen gebruikers wereldwijd!

Waarom SOLIDWORKS?

Wat is de reden voor u om te kiezen voor SOLIDWORKS? SOLIDWORKS 3D CAD-oplossing is een bewezen eco-systeem dat u en uw team in staat stelt tot snelle uitwerking van een idee tot innovatieve en maakbare producten.

Voordelen van SOLIDWORKS

  • Complete ondersteuning van uw engineeringsproces ontwerp, validatie, communicatie, produceerbaarheid en beheer van uw data.
  • De SOLIDWORKS interface zorgt voor minimaal klikken en aantal muis-verplaatsing binnen een mooie ontwerpomgeving.
  • Validatie-opties om productiefouten en terugroepacties te voorkomen.

SOLIDWORKS 3D CAD Softwarepakketten

Kies tussen drie verschillende oplossingen!

SOLIDWORKS STANDARD

SOLIDWORKS STANDARD is een volledig 3D-CAD solid modelling, ontwerp en modelleer software met zeer gebruiksvriendelijke user interface ter bevordering van ontwerpsnelheid en productiviteit.

SOLIDWORKS PROFESSIONAL

SOLIDWORKS PROFESSIONAL geeft u alle functionaliteiten van SOLIDWORKS STANDARD en aanvullende mogelijkheden voor productiviteit en beheer.

SOLIDWORKS PREMIUM

SOLIDWORKS PREMIUM bevat naast alle functies van SOLIDWORKS PROFESSIONAL en aanvullende mogelijkheden voor analyse (beweging, sterkte), validatie, draad- en buisrouting en nog veel meer!

Welke SOLIDWORKS oplossing is geschikt voor u?

Ontdek wat er inbegrepen is in de SOLIDWORKS softwarepaketten of laat u adviseren door één van onze experts.

SOLIDWORKS STANDARD SOLIDWORKS PROFESSIONAL SOLIDWORKS PREMIUM
SOLIDWORKS 3D CAD
✔︎
✔︎
✔︎
Onderdelen & Samenstellingen
✔︎
✔︎
✔︎
2D productietekening ✔︎ ✔︎ ✔︎
Model hergebruik en automatisering ✔︎ ✔︎ ✔︎
Samenwerken en delen van CAD data ✔︎ ✔︎ ✔︎
Interferentie controleren en corigeren ✔︎ ✔︎ ✔︎
Sterkte- en drukanalyse ✔︎ ✔︎ ✔︎
Genereren van NC-programma’s. (SOLIDWORKS CAM) ✔︎ ✔︎ ✔︎
Ontwerpen voor productie (DFM) ✔︎ ✔︎ ✔︎
Productiviteitstool ✔︎ ✔︎ ✔︎
Import/export van CAD data ✔︎ ✔︎ ✔︎
Standaard onderdelen bibliotheek ✔︎ ✔︎
Calculatie (Design for Costing) ✔︎ ✔︎
Intergratie van ECAD en MCAD ✔︎ ✔︎
Geautomatiseerde tolerantie controle ✔︎ ✔︎
Geavanceerde fotorealistische weergave ✔︎ ✔︎
Bestandsbeheer voor engineering ✔︎ ✔︎
Reverse engineering (ScanTo3D) ✔︎ ✔︎
Bewegingsanalyse (Time based) ✔︎
Statische analyse ✔︎
Pijp- en buisleiding ✔︎
Electriciteitskabel- en draadleiding ✔︎
Geavanceerde vlak uitslagen ✔︎

Waarom kiezen voor 

Kostenoptimalisatie

Ontwerp voor kosten- en productieoptimalisatie door gebruik te maken van automatische productiekosten calculatietools en controle op de maakbaarheid.

Efficiënt tijd indelen

Maak gebruik van de uitgebreide bibliotheek met componenten en onderdelen, zodat u geen tijd hoeft te verspillen aan het modelleren van gewonde onderdelen zoals bouten, moeren, ringen en andere gangbare hardware-items.

Sneller en nauwkeuriger

Maak sneller en nauwkeuriger ontwerpen, inclusief 3D-modellen en 2D-tekeningen van complexe onderdelen en grote assemblages.

Slimme oplossingen

Genereer met een korte muisklik correcte stuklijsten (BOM’s) die nodig zijn voor prodcutie. Wijzigingen in 3D worden automatisch doorgegeven aan bestaande stuklijsten.

3D Experience

Met toegang tot de 3D Experience (het Cloud -gebaseerde platform) kunt u gemakkelijk uw CAD-data delen, met andere samenwerken en gebruikmaken van een groeiene suite van geïntegreerde tools om uw producten te ontwerpen, te producren en te beheren.

Effectief communiceren

Communiceer ideeën effectiever met behulp van tools om levensechte fotorealistische beelden en video’s van uw 3D modellen te creëren, te publiceren en te bekijken.

Automatisch converteren

Open en werk met de meeste soorten 3D-CAD bestanden met de mogelijkheid om deze te koppelen of te werken met het model in het oorspronkelijke CAD formaat. SOLIDWORKS maakt het ook mogelijk om modellen automatisch te converteren naar een SOLIDWORKS bestand.

Elimineren van fouten

Elimineer fouten en herbewerking voordat ontwerpen in productie worden genomen door gebruik te maken van automatische storingscontrole en virtuele testen van ontwerpen met geïntegreerde tools voor bewegings- en stressanalyse.

Efficiënt werken

Efficiënter werken met toepassing van specifieke gereedschappen voor gaten, bevestigingsmiddelen, plaatwerk, spuitgietmatrijzen, kunststof- en gegoten onderdelen, laswerk, oppervlaktes, maaswijkmodellen, reserve-engineering modellen, piping en elektrische leidingen.

ACERI|WORKS ondersteunende diensten

Het doel van ACERI|WORKS is het toekomstbestendig maken van uw maakbedrijf. Dat betekend dat u dagelijkst optimaal moet kunnen opereren. Daarom kunt u met meerdere ACERI|WORKS diensten dagelijks maximaal presteren en productief zijn.

Lokale technische support

Als Subscription Member heeft u volledig toegang tot live technische ondersteuning van onze SOLIDWORKS experts. Zij zullen u helpen met het maximaliseren van de waarde van uw investering door uw team te begeleiden voor maximale benutting van de software.

Software updates & ander middelen

Profiteer van alle aanvullende mogelijkheden door gebruik te maken van de nieuwste technologieën die bij elke upgrade van SOLIDWORKS softwarepakketten worden geleverd. Maak gebruik van de uitgebreide bibliotheken van onderdelen, assemblages en tekeningen die door de miljoenen gebruikers van SOLIDWORKS over de hele wereld zijn ontwikkeld.

Toegang tot online training & certificering

Subscription Service Members hebben toegang tot meer dan 600 on-demand trainingsvideo’s. Krijg antwoorden op specifieke vragen – om uw horizon te verbreden – met inzichten van talloze gebruikers binnen de SOLIDWORKS gemeenschap. Bijkomend voordeel: u kunt het allemaal volgens uw eigen schema doen, in uw eigen tempo én vanaf elk apparaat dat u maar wilt!