SOLIDWORKS Electrical Schematic Standard

Snel en eenvoudig elektrische schema’s en controle systemen definiëren.

Dé Standaard in elektrisch ontwerp software!

SOLIDWORKS Electrical Schematic ontwerpmogelijkheden vereenvoudigen de ontwikkeling van ingebouwde elektrische systemen voor machines en andere toepassingen, met schematische tools voor de planning van uw elektrische systemen.

Een geïntegreerde bibliotheekdatabase biedt duizenden symbolen en meer dan 500.000 gefabriceerde componenten en onderdelen voor gebruik in uw ontwerp, en u kunt de ontwikkeling versnellen door gemeenschappelijke schakelsegmenten binnen een project of naar andere projecten te kopiëren en te hergebruiken. U kunt eenvoudig tekeningen, draadlijsten, “Van-Naar”-lijsten en andere documentatie voor de productie genereren.

Leer meer over SOLIDWORKS Electrical Schematic Standard

SOLIDWORKS Electrical Schematic Standard helpt uw bedrijf met het vereenvoudigen van het elektrische ontwerpproces en maakt gelijktijdige ontwikkeling mogelijk tussen elektrische en mechanische aspecten van engineering.

SOLIDWORKS Single-Line Schema’s

Ontwerptool voor het creëren van complexe ingebouwde elektrische systemen met behulp van enkellijnige representaties van schema’s van elektrische componenten.

SOLIDWORKS Multiline Schema’s

Schematische ontwerptool met een eenvoudige gebruikersinterface geoptimaliseerd om herhalende taken te vergemakkelijken.

SOLIDWORKS Mixed Schema’s

Combineer zowel enkellijnige als meerlijnige representaties van schema’s van elektrische componentne op dezelfde tekening terwijl ze met elkaar verbonden blijven.

SOLIDWORKS 2D Cabinet Creatie

Genereer 2D-paneeltekeningen op basis van een elektrisch schema, met 2D-schema’s van elektrische componenten.

SOLIDWORKS Electrical Content Portal

Web-based content portal biedt toegang tot een uitgebreide bibliotheek met onderdelen van fabrikanten.

SOLIDWORKS Design reuse

Verzameling van geïntegreerde tools om op een slimme manier favoriete componeneten en schema ontwerp delen te kopiëren en te plakken en niet-SOLIDWORKS electrical ontwerpdelen via eenvoudig-te-gebruiken importwizards her-te-gebruiken. 

SOLIDWORKS Automated Terminal Drawings

Automatisch genereren van schakelkast tekeningen vanuit real-time ontwerp.

SOLIDWORKS Report Generation

Automatisch genereren van standaardrapporten op basis van real-time ontwerpdatabase-query’s.

SOLIDWORKS Enhanced PDM Connector

Verbeterde PDM-interface biedt elektrisch en mechanisch databeheer in één systeem op basis van bewezen SOLIDWORKS PDM-mogelijkheden.

SOLIDWORKS Electrical components and symbol library

Uitgebreide bibliotheek van industrie-standaard schematische symbolen (IEC, ANSI, JIS, GB) in combinatie met een database van fabrikant onderdelen om een gemakkelijk aanpasbare en aanpasbare onderdelen database te bieden door middel van eenvoudig te gebruiken import tools.

Waarom kiezen voor SOLIDWORKS?

Kostenoptimalisatie

Ontwerp voor kosten- en productieoptimalisatie door gebruik te maken van automatische productiekosten calculatietools en controle op de maakbaarheid.

Efficiënt tijd indelen

Maak gebruik van de uitgebreide bibliotheek met componenten en onderdelen, zodat u geen tijd hoeft te verspillen aan het modelleren van gewonde onderdelen zoals bouten, moeren, ringen en andere gangbare hardware-items.

Sneller en nauwkeuriger

Maak sneller en nauwkeuriger ontwerpen, inclusief 3D-modellen en 2D-tekeningen van complexe onderdelen en grote assemblages.

Slimme oplossingen

Genereer met een korte muisklik correcte stuklijsten (BOM’s) die nodig zijn voor prodcutie. Wijzigingen in 3D worden automatisch doorgegeven aan bestaande stuklijsten.

3D Experience

Met toegang tot de 3D Experience (het Cloud -gebaseerde platform) kunt u gemakkelijk uw CAD-data delen, met andere samenwerken en gebruikmaken van een groeiene suite van geïntegreerde tools om uw producten te ontwerpen, te producren en te beheren.

Effectief communiceren

Communiceer ideeën effectiever met behulp van tools om levensechte fotorealistische beelden en video’s van uw 3D modellen te creëren, te publiceren en te bekijken.

Automatisch converteren

Open en werk met de meeste soorten 3D-CAD bestanden met de mogelijkheid om deze te koppelen of te werken met het model in het oorspronkelijke CAD formaat. SOLIDWORKS maakt het ook mogelijk om modellen automatisch te converteren naar een SOLIDWORKS bestand.

Elimineren van fouten

Elimineer fouten en herbewerking voordat ontwerpen in productie worden genomen door gebruik te maken van automatische storingscontrole en virtuele testen van ontwerpen met geïntegreerde tools voor bewegings- en stressanalyse.

Efficiënt werken

Efficiënter werken met toepassing van specifieke gereedschappen voor gaten, bevestigingsmiddelen, plaatwerk, spuitgietmatrijzen, kunststof- en gegoten onderdelen, laswerk, oppervlaktes, maaswijkmodellen, reserve-engineering modellen, piping en elektrische leidingen.

ACERI|WORKS ondersteunende diensten

Het doel van ACERI WORKS is het toekomstbestendig maken van uw maakbedrijf en beter te renderen. Dat betekent dat u dagelijks optimaal moet kunnen opereren.Onze ACERI WORKS producten en diensten helpen u om dagelijks maximaal te presteren en productief te zijn.

Lokale technische support

Als Subscription Member heeft u volledig toegang tot de technische ondersteuning van onze SOLIDWORKS experts. Zij helpen u met het maximaliseren van de waarde van uw investering door uw team te begeleiden voor de optimale benutting van de software.

Software updates & ander middelen

Profiteer van aanvullende mogelijkheden door gebruik te maken van de nieuwste technologieën die bij elke upgrade van de SOLIDWORKS en 3DEXPERIENCE software worden geleverd. Maak gebruik van uitgebreide bibliotheken van onderdelen, assemblages en tekeningen die door miljoenen gebruikers van SOLIDWORKS over de hele wereld zijn ontwikkeld.

Toegang tot online training & certificering

Subscription Service Members hebben toegang tot meer dan 600 on-demand trainingsvideo’s. Krijg antwoorden op specifieke vragen – om uw horizon te verbreden – met inzichten van talloze gebruikers binnen de SOLIDWORKS gemeenschap. Bijkomend voordeel: u kunt het allemaal volgens uw eigen schema doen, in uw eigen tempo én vanaf elk apparaat dat u maar wilt!