SOLIDWORKS Electrical Schematic Professional

Snel en eenvoudig elektrische schema’s en besturingssystemen definiëren.

Dé professional in elektrisch ontwerp software!

SOLIDWORKS Electrical Schematic ontwerpmogelijkheden vereenvoudigen de ontwikkeling van ingebouwde elektrische systemen voor machines en andere toepassingen, met schematische tools voor de planning van uw elektrische systemen.

Een geïntegreerde bibliotheekdatabase biedt duizenden symbolen en meer dan 500.000 gefabriceerde componenten en onderdelen voor gebruik in uw ontwerp, en u kunt de ontwikkeling versnellen door gemeenschappelijke schakelsegmenten binnen een project of naar andere projecten te kopiëren en te hergebruiken. U kunt eenvoudig tekeningen, draadlijsten, “Van-Naar”-lijsten en andere documentatie voor de productie genereren.

Leer meer over SOLIDWORKS Electrical Schematic Professional

SOLIDWORKS Electrical Schematic Professional helpt uw bedrijf met het vereenvoudigen van het elektrische ontwerpproces en maakt gelijktijdige ontwikkeling mogelijk tussen elektrische en mechanische aspecten van engineering.

SOLIDWORKS Customized Report Generation

Pas de lay-out en de inhoud van uw rapporten aan. Gebruik de geïntegreerde SQL-editor om alle gegevens van uw ontwerpen weer te geven, inclusief het schrijven van aangepaste Design Rule Checks.

Link to SOLIDWORKS 3D CAD

SOLIDWORKS Electrical Schematics Professional (bij aankoop van SOLIDWORKS Electrical 3D) koppelt het 2D schema aan 3D SOLIDWORKS samenstellingen. Dit vergemakkelijkt de verificatie van de juiste passing van de componenten; de planning van de paden en de benodigde ruimte van alle draad-, kabel- en harnasroutes; en de berekening van alle draadlengtes voorafgaand aan elke montage.

Common ECAM and MCAD Database

SOLIDWORKS Electrical Schematics Professional is bidirectioneel verbonden met het 3D-ontwerp (met de aankoop van SOLIDWORKS Electrical 3D) wat een multi-user samenwerking in real time tussen ECAD en MCAD ingenieurs mogelijk maakt. Het delen van een gemeenschappelijke database zorgt voor consistentie en vergemakkelijkt de creatie van één enkele, uniforme stuklijsten.

PLC Tools

De Programmable Logic Controller (PLC) management tools automatiseren vele PLC bedrading ontwerp taken, samen met de mogelijkheid om PLC gegevens en labels te importeren.

Dynamic connector tools

De krachtige, eenvoudig te gebruiken connectorwizard helpt met het vereenvoudigen van de creatie, het ontwerp en het gebruik van elektrische connectoren, met inbegrip van het volgen van de gebruikte pinnen.

Real-time Collaboration

Gesynchroniseerde, bi-directionele omgeving stelt meerdere gebruikers in staat om tegelijkertijd aan hetzelfde schema te werken voor een eenvoudigere projectsamenwerking.

Deferred update mode

Verbetert de schematische prestaties door het minimaliseren van het netwerkverkeer en het uitstellen van real-time projectupdates. Deze technologie biedt een prestatieboost voor grote projecten en gebruikers die op afstand werken.

Excel automation

Automatiseer aspecten van de schematische aanmaak met behulp van Microsoft Excel.

Waarom kiezen voor SOLIDWORKS?

Kostenoptimalisatie

Ontwerp voor kosten- en productieoptimalisatie door gebruik te maken van automatische productiekosten calculatietools en controle op de maakbaarheid.

Efficiënt tijd indelen

Maak gebruik van de uitgebreide bibliotheek met componenten en onderdelen, zodat u geen tijd hoeft te verspillen aan het modelleren van gewonde onderdelen zoals bouten, moeren, ringen en andere gangbare hardware-items.

Sneller en nauwkeuriger

Maak sneller en nauwkeuriger ontwerpen, inclusief 3D-modellen en 2D-tekeningen van complexe onderdelen en grote assemblages.

Slimme oplossingen

Genereer met een korte muisklik correcte stuklijsten (BOM’s) die nodig zijn voor prodcutie. Wijzigingen in 3D worden automatisch doorgegeven aan bestaande stuklijsten.

3D Experience

Met toegang tot de 3D Experience (het Cloud -gebaseerde platform) kunt u gemakkelijk uw CAD-data delen, met andere samenwerken en gebruikmaken van een groeiene suite van geïntegreerde tools om uw producten te ontwerpen, te producren en te beheren.

Effectief communiceren

Communiceer ideeën effectiever met behulp van tools om levensechte fotorealistische beelden en video’s van uw 3D modellen te creëren, te publiceren en te bekijken.

Automatisch converteren

Open en werk met de meeste soorten 3D-CAD bestanden met de mogelijkheid om deze te koppelen of te werken met het model in het oorspronkelijke CAD formaat. SOLIDWORKS maakt het ook mogelijk om modellen automatisch te converteren naar een SOLIDWORKS bestand.

Elimineren van fouten

Elimineer fouten en herbewerking voordat ontwerpen in productie worden genomen door gebruik te maken van automatische storingscontrole en virtuele testen van ontwerpen met geïntegreerde tools voor bewegings- en stressanalyse.

Efficiënt werken

Efficiënter werken met toepassing van specifieke gereedschappen voor gaten, bevestigingsmiddelen, plaatwerk, spuitgietmatrijzen, kunststof- en gegoten onderdelen, laswerk, oppervlaktes, maaswijkmodellen, reserve-engineering modellen, piping en elektrische leidingen.

ACERI|WORKS ondersteunende diensten

Het doel van ACERI WORKS is het toekomstbestendig maken van uw maakbedrijf en beter te renderen. Dat betekent dat u dagelijks optimaal moet kunnen opereren. Onze ACERI WORKS diensten helpen u om dagelijks te presteren en productief te zijn.

Lokale technische support

Als Subscription Member heeft u volledig toegang tot de technische ondersteuning van onze SOLIDWORKS experts. Zij helpen u met het maximaliseren van de waarde van uw investering door uw team te begeleiden voor de optimale benutting van de software.

Software updates & ander middelen

Profiteer van aanvullende mogelijkheden door gebruik te maken van de nieuwste technologieën die bij elke upgrade van de SOLIDWORKS en 3DEXPERIENCE software worden geleverd. Maak gebruik van uitgebreide bibliotheken van onderdelen, assemblages en tekeningen die door miljoenen gebruikers van SOLIDWORKS over de hele wereld zijn ontwikkeld.

Toegang tot online training & certificering

Subscription Service Members hebben toegang tot meer dan 600 on-demand trainingsvideo’s. Krijg antwoorden op specifieke vragen – om uw horizon te verbreden – met inzichten van talloze gebruikers binnen de SOLIDWORKS gemeenschap. Bijkomend voordeel: u kunt het allemaal volgens uw eigen schema doen, in uw eigen tempo én vanaf elk apparaat dat u maar wilt!