SOLIDWORKS EDUCATION

Kies SOLIDWORKS Education zodat uw studenten hun talenten maximaal kunnen ontplooien!

SOLIDWORKS is de industriestandaard en de meest gebruikte CAD systeem, maximaliseer carrièrekansen van uw studenten met SOLIDWORKS Educatief. ACERI  SOLIDWORKS & Dassault Systèmes SOLIDWORKS Corp stellen aan uw studenten SOLIDWORKS en andere belangrijke applicaties beschikbaar. Het voordeel hiervan is dat u de weg naar succes voor uw studenten maximaliseert.

Waarom kiezen voor de SOLIDWORKS Education editie?

Met SOLIDWORKS Eduction editie maakt u gebruik van de kracht van ’s werelds meest gebruikte 3D-ontwerpsoftware in een volledig geïntegreerde engineering suite, ondersteund door de gemeenschap en middelen die studenten en docenten nodig hebben om succesvol te zijn. Zo heeft SOLIDWORKS® Education editie de beste professionele producten in één bundel verpakt, exclusief voor studenten en docenten. Ontdek MCAD, ECAD, IoT, Smart Manufacturing, Data Management, FEA, CFD en meer in één enkele interface. Lokale ondersteuning van ACERI | WORKS en gratis certificering stimuleren het succes in de klas en daarbuiten.

Bekijk de video over hoe WASEDA universiteit SOLIDWORKS inzet voor Robot ontwikkeling.

ACERI|WORKS ondersteunende diensten

Het doel van ACERI|WORKS is het toekomstbestendig maken van uw maakbedrijf. Dat betekend dat u dagelijkst optimaal moet kunnen opereren. Daarom kunt u met meerdere ACERI|WORKS diensten dagelijks maximaal presteren en productief zijn.

Lokale technische support

Als Subscription Member heeft u volledig toegang tot live technische ondersteuning van onze SOLIDWORKS experts. Zij zullen u helpen met het maximaliseren van de waarde van uw investering door uw team te begeleiden voor maximale benutting van de software.

Software updates & ander middelen

Profiteer van alle aanvullende mogelijkheden door gebruik te maken van de nieuwste technologieën die bij elke upgrade van SOLIDWORKS softwarepakketten worden geleverd. Maak gebruik van de uitgebreide bibliotheken van onderdelen, assemblages en tekeningen die door de miljoenen gebruikers van SOLIDWORKS over de hele wereld zijn ontwikkeld.

Toegang tot online training & certificering

Subscription Service Members hebben toegang tot meer dan 600 on-demand trainingsvideo’s. Krijg antwoorden op specifieke vragen – om uw horizon te verbreden – met inzichten van talloze gebruikers binnen de SOLIDWORKS gemeenschap. Bijkomend voordeel: u kunt het allemaal volgens uw eigen schema doen, in uw eigen tempo én vanaf elk apparaat dat u maar wilt!