DraftSight® Connected ontwerp. Beheer. Samenwerken  

Ontwerp met de kracht van DraftSight en stroomlijn je werkproces door de
mogelijkheden van 3DEXPERIENCE DraftSight Connected

Draftsight Connected geeft de mogelijkheid om mensen, data en informatie in de gehele waardeketen van ontwerp en productie met elkaar te verbinden

Door tekeningen en projectinformatie altijd en overal toegankelijk te maken voor het hele team, verandert 3DEXPERIENCE DraftSight Connected het 2D CAD-ontwerp en documentbeheer van geïsoleerde activiteiten in een transparante samenwerking en succes.

Ontsluit DraftSight

Breid de mogelijkheden van DraftSight uit door toegang te krijgen tot een uitgebreide set van concept-tot-markt oplossingen die naadloos met elkaar samenwerken.

Deel veilig

Deel gegevens veilig en werk samen vanaf elke locatie, op elk moment en op elk apparaat door gestructureerde en ongestructureerde samenwerkingen te combineren.

Verbind moeiteloos

Verbind moeiteloos mensen en gegevens en elimineer meerdere en verschillende uitdagingen op het gebied van licenties en gebruikersbeheer.

ACERI|WORKS ondersteunende diensten

Het doel van ACERI|WORKS is het toekomstbestendig maken van uw maakbedrijf. Dat betekend dat u dagelijkst optimaal moet kunnen opereren. Daarom kunt u met meerdere ACERI|WORKS diensten dagelijks maximaal presteren en productief zijn.

Lokale technische support

Als Subscription Member heeft u volledig toegang tot live technische ondersteuning van onze SOLIDWORKS experts. Zij zullen u helpen met het maximaliseren van de waarde van uw investering door uw team te begeleiden voor maximale benutting van de software.

Software updates & ander middelen

Profiteer van alle aanvullende mogelijkheden door gebruik te maken van de nieuwste technologieën die bij elke upgrade van SOLIDWORKS softwarepakketten worden geleverd. Maak gebruik van de uitgebreide bibliotheken van onderdelen, assemblages en tekeningen die door de miljoenen gebruikers van SOLIDWORKS over de hele wereld zijn ontwikkeld.

Toegang tot online training & certificering

Subscription Service Members hebben toegang tot meer dan 600 on-demand trainingsvideo’s. Krijg antwoorden op specifieke vragen – om uw horizon te verbreden – met inzichten van talloze gebruikers binnen de SOLIDWORKS gemeenschap. Bijkomend voordeel: u kunt het allemaal volgens uw eigen schema doen, in uw eigen tempo én vanaf elk apparaat dat u maar wilt!