Over ACERI WORKS

ACERI WORKS

 

ACERI WORKS, ook wel bekend onder de naam Aceri Trace Software International B.V. (actief sinds 2003), is dé leverancier van Dassault Systemés SOLIDWORKS voor 2D/3D engineering en elektrotechniek in de BeNeLux.

Onze missie is het verhogen van de kwaliteit en productiviteit van uw engineeringsafdeling en haar processen door de toepassing van de juiste soft- en hardware en optimale benutting en verbetering van het vakmanschap binnen uw bedrijf.

Naast de levering van onze software zijn wij gespecialiseerd in het geven van product specifieke opleidingen en support. Wij bieden ondersteuning aan uw bedrijf met maatwerk consultancy. Wij zijn er op gericht om voor u de beste en (zo mogelijk) meest voordelige oplossing te vinden om zo uw bedrijf beter, sneller en goedkoper te laten presteren.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden

ACERI|WORKS ondersteunende diensten

Het doel van ACERI|WORKS is het toekomstbestendig maken van uw maakbedrijf. Dat betekend dat u dagelijkst optimaal moet kunnen opereren. Daarom kunt u met meerdere ACERI|WORKS diensten dagelijks maximaal presteren en productief zijn.

Lokale technische support

Als Subscription Member heeft u volledig toegang tot live technische ondersteuning van onze SOLIDWORKS experts. Zij zullen u helpen met het maximaliseren van de waarde van uw investering door uw team te begeleiden voor maximale benutting van de software.

Software updates & ander middelen

Profiteer van alle aanvullende mogelijkheden door gebruik te maken van de nieuwste technologieën die bij elke upgrade van SOLIDWORKS softwarepakketten worden geleverd. Maak gebruik van de uitgebreide bibliotheken van onderdelen, assemblages en tekeningen die door de miljoenen gebruikers van SOLIDWORKS over de hele wereld zijn ontwikkeld.

Toegang tot online training & certificering

Subscription Service Members hebben toegang tot meer dan 600 on-demand trainingsvideo’s. Krijg antwoorden op specifieke vragen – om uw horizon te verbreden – met inzichten van talloze gebruikers binnen de SOLIDWORKS gemeenschap. Bijkomend voordeel: u kunt het allemaal volgens uw eigen schema doen, in uw eigen tempo én vanaf elk apparaat dat u maar wilt!