Ben jii klaar voor de eerste virtuele 3DEXPERIENCE WORLD?

2020 was in vele opzichten een moeilijk jaar. Vanwege de beperkingen en lock-downs moesten we snel onze werkmethodiek aanpassen. ACERI | WORKS heeft vele klanten kunnen helpen met het inrichten van de nieuwe vooral door nood opgelegde werk veranderingen. Vele bestaande en nieuwe klanten van ACERI | WORKS kunnen inmiddels met behulp van onze kennis van de maakindustrie en inzet van toonaangevende Dassault Systémes software ongestoord verder werken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Ontdek, ontmoet en bespreek tijdens het eerste virtuele 3DEXPERIENCE WORLD 2021.

WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS 3DEXPERIENCE WORLD? 

Algemene presentaties
Elk dag gaan industrieleiders en ingenieurs met je delen hoe de combinatie van technologie en menselijke verbeeldingskracht kan leiden tot nieuwe inzichten met als resultaat meer kennis, nieuwe uitvindingen, nieuwe productie methodieken en zakelijke kansen.

Het management van SOLIDWORKS zullen het laatste nieuws en ontwikkelingen over het 3DEXPERIENCE Works portfolio geven. Zo komt je er achter hoe je snel kunt innoveren en jouw bedrijf te laten groeien.n.

GEBRUIKERSBIJEENKOMSTEN

Neem deel aan één van de meer dan 40 sessies die deel uitmaken van 3DEXPERIENCE World 2021. Tijdens deze sessies kun je  van collega’s en concurrenten leren hoe zij soortgelijke uitdagingen oplossen. Daarnaast krijg je de kans om vragen te stellen aan SOLIDWORKS experts en producenten.

PRODUCT DEMONSTRATIES

Volg demonstraties van producten en processen van het Dassault Systémes portfolio. Zo krijg je een sneak-peek van SOLIDOWORKS 2022 en de volgende release van het 3DEXPERIENCE platform.

TECHNISCHE TRAINING SESSIES

Tijdens 3DEXPERIENCE World 2021 zullen er door industrie experts virtuele training, product demonstraties, product instructies en panel discussies gegeven worden door industry experts. Kennis en vaardigheden die je tijdens deze sessies leert zullen direct toepasbaar zijn.

ACERI|WORKS ondersteunende diensten

Het doel van ACERI|WORKS is het toekomstbestendig maken van uw maakbedrijf. Dat betekend dat u dagelijkst optimaal moet kunnen opereren. Daarom kunt u met meerdere ACERI|WORKS diensten dagelijks maximaal presteren en productief zijn.

Lokale technische support

Als Subscription Member heeft u volledig toegang tot live technische ondersteuning van onze SOLIDWORKS experts. Zij zullen u helpen met het maximaliseren van de waarde van uw investering door uw team te begeleiden voor maximale benutting van de software.

Software updates & ander middelen

Profiteer van alle aanvullende mogelijkheden door gebruik te maken van de nieuwste technologieën die bij elke upgrade van SOLIDWORKS softwarepakketten worden geleverd. Maak gebruik van de uitgebreide bibliotheken van onderdelen, assemblages en tekeningen die door de miljoenen gebruikers van SOLIDWORKS over de hele wereld zijn ontwikkeld.

Toegang tot online training & certificering

Subscription Service Members hebben toegang tot meer dan 600 on-demand trainingsvideo’s. Krijg antwoorden op specifieke vragen – om uw horizon te verbreden – met inzichten van talloze gebruikers binnen de SOLIDWORKS gemeenschap. Bijkomend voordeel: u kunt het allemaal volgens uw eigen schema doen, in uw eigen tempo én vanaf elk apparaat dat u maar wilt!