3D EXPERIENCE WORKS

Verenig uw hele organisatie van ontwerp en productie tot marketing en service in één gezamenlijke, productontwikkelingsgerichte omgeving.

3DEXPERIENCE BOOST PRODUCTIVEIT

Leer hoe het 3DEXPERIENCE-platform de manier waarop u producten op de markt brengt transformeert door uw ontwikkelingsproces van ontwerp tot productie en levering aan de klant met elkaar te verbinden.

Meer dan alleen een ontwerptool!

 

Door ontwikkeling van de digitale technologie stellen klanten steeds meer eisen aan producten. Hierdoor is er binnen de maakindustrie een behoefte ontstaan om de klant en andere betrokkenen mee te nemen tijdens de ontwikkeling van producten.

Dassault Systèmes heeft het 3DEXPERIENCE Platform ontwikkeld om vertrouwde SOLIDWORKS ontwerp software te kunnen verbeteren en toegankelijker te maken. Behalve beter ontwerp vervult het 3DEXPERIENCE Platform alle vereisten voor beter projectbeheer, databeheer en productie. Terwijl het 3DEXPERIENCE Platform betere samenwerking binnen de hele waardeketen mogelijk maakt met community en planning tools.

Zo vervult het 3DEXPERIENCE Platform de behoeftes van de maakindustrie voor nu en de toekomst. Het 3DEXPERIENCE Platform verbindt alle processen en rollen, zowel intern als extern, die betrokken zijn bij het conceptualiseren van een idee, ontwerpen, analyseren, verkopen en onderhouden. Hierdoor krijgen bedrijven in de maakindustrie tijd voor innovatie en ontwikkeling van betere producten en diensten.

HET AANSLUITEN VAN DE VIRTUELE EN HET TATSBARE

3DEXPERIENCE WORKS verbindt mensen, ideeën, gegevens en oplossingen in één gezamenlijke en interactieve omgeving, waarbij het virtuele en het reële worden samengevoegd voor een holistische real-time visie op uw bedrijfsactiviteit en ecosysteem.

3DEXPERIENCE WORKS OPLOSSINGEN

Het 3DEXPERIENCE WORKS-portfolio combineert het gebruiksgemak van SOLIDWORKS met de beste toepassingen, die zijn verbonden met het 3DEXPERIENCE-platform, naadloos geïntegreerd om u te helpen innoveren en elk aspect van uw productontwikkelingsproces te versnellen.

Het portfolio stelt u in staat om veilig gegevens te delen en samen te werken vanaf elke plek, op elk moment en op elk apparaat, zodat u uw productontwikkelingscapaciteiten kunt uitbreiden en nieuwe problemen sneller kunt oplossen. De onderstaande 3DEXPERIENCE WORKS oplossingen worden aangevuld met het gehele productportfolio.

2D of 3D CAD TEKENAARS & ENGINEERS

Ingenieurs en ontwerpers kunnen snel en eenvoudig ontwerpen maken en delen, waardoor de belangrijkste collega’s, partners, leveranciers of klanten gedurende de gehele productontwikkelingsfase feedback kunnen geven op het ontwerp en engineering.

Alle ontwerpgegevens zijn veilig in een bron opgeslagen en toegankelijk in de cloud of on-premise.

PROCES & DATA BEHEER

Het 3DEXPERIENCE Platform maakt geautomatiseerd en gestructureerd project- en proceslevenscyclusbeheer mogelijk, waardoor een gecentraliseerde controle en real-time zichtbaarheid ontstaat. De dynamische dashboards en analyses maken het mogelijk om een volledig beeld te krijgen van alle afhankelijken stakeholders en KPI’s. 

De oplossing wordt ondersteund door een robuust end-to-end beheer van controledocumenten. Dit alles op één enkel, wereldwijd samenwerkingsplatform, waardoor één enkele bron van waarheid wordt gecreëerd voor alle gerelateerde gegevens!

3DEXPERIENCE WORKS – SIMULATIE

Voor de Simulatie Specialist ondersteunt het 3DEXPERIENCE Platform constructies/profielen, vloeistoffen & akoestiek, elektromagnetisme en multibody-simulatie. Bestaande simulatieproducten, data en IP kunnen geïntegreerd worden met platformsimulatie om traditionele simulatiesilo’s te elimineren door het gebruik van speciale tools.

Mogelijkheden zoals high-performance visualisatie voor zeer grote modellen, batch- en regel gebaseerde meshing, en collaboratieve samenstellingen zijn uniek voor 3DEXPERIENCE.

3DEXPERIENCE WORKS – PRODUCTIE

DELMIAworks is een bekroonde ERP software voor producerende bedrijven dat is geboren op de werkvloer en specifiek is afgestemd op de omgeving van uw fabriek. Wij begrijpen uw productie-uitdagingen en leveren een uitgebreide oplossing die u op weg helpt naar operationele perfectie.

DELMIAworks is gestructureerd rond end-to-end zichtbaarheid en controle en combineert op unieke wijze productiesoftware, MES-software en ERP-software om elk aspect van uw bedrijf te verbeteren. DEMLIAworks is beschikbaar in zowel cloud als premise-based oplossingen.

3DEXPERIENCE WORKS – EXCITE 

Maak en deel eenvoudig fotorealistische renderings van uw product om het ontwerp te promoten en de juiste inhoud te leveren voor de betrokkenheid van de klant.

De 3D Render Role stelt Makers, Designer en CGI Artists in staat om op eenvoudige wijze productwaarden en hoogtepunten te illustreren met hoogwaardige gerenderde middelen met behulp van de kracht van een cloud. Het creëren van marketingmateriaal voor iedereen, overal en altijd, met eindeloze schaalbaarheid, wordt mogelijk gemaakt door een cloud-gedreven, browsergebaseerde en gebruiksgerichte aanpak. Met de kracht van de cloud creëren gebruikers de waarde op elk moment, maar betalen alleen wanneer ze renderen. Door gebruik te maken van een single-source-of-truth voor data en cross-discipline content libraries, zijn gebruikers verzekerd van de product-correcte output voor elke Marketing use case.

Gestroomlijnde UX voor iedereen om fotorealistische productfoto’s te maken om het product te valideren en te promoten. Maak verbinding en blijf werken, altijd en overal, met alles in uw webbrowser. Perfecte visuele kwaliteit met geïntegreerde fotorealistische preview en het direct delen van de resultaten in 3DSWYM en 3DSpace.

ACERI|WORKS ondersteunende diensten

Het doel van ACERI|WORKS is het toekomstbestendig maken van uw maakbedrijf. Dat betekend dat u dagelijkst optimaal moet kunnen opereren. Daarom kunt u met meerdere ACERI|WORKS diensten dagelijks maximaal presteren en productief zijn.

Lokale technische support

Als Subscription Member heeft u volledig toegang tot live technische ondersteuning van onze SOLIDWORKS experts. Zij zullen u helpen met het maximaliseren van de waarde van uw investering door uw team te begeleiden voor maximale benutting van de software.

Software updates & ander middelen

Profiteer van alle aanvullende mogelijkheden door gebruik te maken van de nieuwste technologieën die bij elke upgrade van SOLIDWORKS softwarepakketten worden geleverd. Maak gebruik van de uitgebreide bibliotheken van onderdelen, assemblages en tekeningen die door de miljoenen gebruikers van SOLIDWORKS over de hele wereld zijn ontwikkeld.

Toegang tot online training & certificering

Subscription Service Members hebben toegang tot meer dan 600 on-demand trainingsvideo’s. Krijg antwoorden op specifieke vragen – om uw horizon te verbreden – met inzichten van talloze gebruikers binnen de SOLIDWORKS gemeenschap. Bijkomend voordeel: u kunt het allemaal volgens uw eigen schema doen, in uw eigen tempo én vanaf elk apparaat dat u maar wilt!