Aanvraag 3D Experience DraftSight

DraftSight® is tekensoftware (CAD) die ingenieurs, ingenieursbureaus, architecten en bedrijven in de maakindustrie gebruiken om getailleerd maar ook nauwkeurige 2D- en 3D-tekeningen te maken.

PRODUCT

3D Experience DraftSight
Besturingssysteem: Windows of Mac.

Dit product is op basis van een jaarabonnement. U kunt uw abonnement te allen tijde annuleren. Abonnement loopt tot eind periode door.

Met deze aankoop kunt u het gekozen product gedurende 12 maanden gebruiken en heeft u recht op het downloaden van alle upgrades gedurende die periode

Aanvraag 3D Experience DraftSight

Voorwaarden

ACERI|WORKS ondersteunende diensten

Het doel van ACERI|WORKS is het toekomstbestendig maken van uw maakbedrijf. Dat betekend dat u dagelijkst optimaal moet kunnen opereren. Daarom kunt u met meerdere ACERI|WORKS diensten dagelijks maximaal presteren en productief zijn.

Lokale technische support

Als Subscription Member heeft u volledig toegang tot live technische ondersteuning van onze SOLIDWORKS experts. Zij zullen u helpen met het maximaliseren van de waarde van uw investering door uw team te begeleiden voor maximale benutting van de software.

Software updates & ander middelen

Profiteer van alle aanvullende mogelijkheden door gebruik te maken van de nieuwste technologieën die bij elke upgrade van SOLIDWORKS softwarepakketten worden geleverd. Maak gebruik van de uitgebreide bibliotheken van onderdelen, assemblages en tekeningen die door de miljoenen gebruikers van SOLIDWORKS over de hele wereld zijn ontwikkeld.

Toegang tot online training & certificering

Subscription Service Members hebben toegang tot meer dan 600 on-demand trainingsvideo’s. Krijg antwoorden op specifieke vragen – om uw horizon te verbreden – met inzichten van talloze gebruikers binnen de SOLIDWORKS gemeenschap. Bijkomend voordeel: u kunt het allemaal volgens uw eigen schema doen, in uw eigen tempo én vanaf elk apparaat dat u maar wilt!